четвер, 21 листопада 2013 р.

Клопотання (заява), про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки, з графічними матеріалами

Оскільки ніхто з розпорядників інформації не надав мені чіткої інформації про вільні земельні ділянки, а Держземагенство у Пустомитівському районі надало відповід що вільна земля є (за формою 6-зем) а також із відповіді від Раковецької сільради зрозуміло що землі є, пробую подати клопотання. Відповідно до статті 118 в якій сказано:
подаю графічні матеріали які знайшов у вільному доступі (а саме: викопіювання з генерального плану і публічної кадастрової карти)
Громадяни, зацікавлені в одержанні безоплатно у власність земельної ділянки із земель державної або комунальної власності для ведення фермерського господарства, ведення особистого селянського господарства, ведення садівництва, будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки), індивідуального дачного будівництва, будівництва індивідуальних гаражів у межах норм безоплатної приватизації, подають клопотання до відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування, який передає земельні ділянки державної чи комунальної власності у власність відповідно до повноважень, визначених статтею 122 цього Кодексу. У клопотанні зазначаються цільове призначення земельної ділянки та її орієнтовні розміри. До клопотання додаються графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки
подаю графічні матеріали які знайшов у вільному доступі (а саме: викопіювання з генерального плану і публічної кадастрової карти)

Текст клопотання і граф матеріали:


Раковецькій сільській раді
 81164, Львівська обл.,
Пустомитівський р-н, с.Раковець


********** Павла Сергійовича

проживаю за адресую:
м. ******,
вул. ************, ********
паспорт серії ** № ******,
виданий ******* РВ ЛМУ УМВС України у ************* області
ідентифікаційний номер ************





ЗАЯВА

Відповідно до ст. ст. 118, 121 Земельного кодексу України прошу надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі мені безоплатно у приватну власність земельної ділянки, для будівництва  та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної   ділянки), орієнтовною площею 0,15 гектара.

Земельна ділянка розташована: згідно генерального плану, у межі квартального утворення К-4, с. Хоросно Пустомитівського р-ну.
                                          
На території України земельних ділянок з таким цільовим призначенням безоплатно у власність не отримував.

Додатки:
1) копія паспорту; (3 лист.)
2) копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру; (1 лист.)
3) графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки (рис. 1 – викопіювання з генерального плану, рис. 2 – викопіювання з публічної кадастрової карти); (2 лист.)













«____» ________________ 2013 року               ______________________/____________________________________/

                                                                             (підпис)                                                                         (прізвище, ініціали)




Немає коментарів:

Дописати коментар